Qui som?

L’Empresa familiar HIPER MOBLE GIRONA va ser fundada el 1979 per l’empresari Gironí Sr. JOAN SOLÉ CASAMIAM (1937-2002) amb la finalitat de vendre mobles de forma directe als particulars

La idea esdevé de l’antic negoci d’una Comercial que ja posseïa des del 1977 i que es dedicava al subministrament de mobles a les diferents botigues de Girona i comarques.

En el seu nou projecte i va incorporar el Sr. Rupert Masmarti Garriga, la Sra. Pilar Roca Carreras i el Sr. Toni Solé Boada.
La primera botiga que van inaugurar va ser la del c/ Països Catalans de Salt. Posteriorment van anar obrint més botigues a Girona i comarques, totes elles dedicades a la venda de mobiliari per la llar.

Actualment HIPER MOBLE GIRONA té la seva Seu Central a Llambilles, juntament amb un magatzem i botiga “Outlet”. Té 5 botigues: una botiga a Salt, una altra a Blanes i tres més a Girona Ciutat. Un dels establiments de Girona, PETITS HIPER MOBLE, s’ha especialitzat en articles de puericultura, llistes de naixement i oferint tot tipus d’accessoris pels infants i els més petits de la casa.

Que fem?

HIPERMOBLE, empresa dedicada al sector del moble i a la venda de tot tipus de mobiliari i decoració per a particulars.

Tenim els millors fabricants nacionals i internacionals de menjadors, dormitoris de matrimoni i juvenil, sofàs, taules, cadires, decoració…

“GRAN VARIETAT DE MOBILIARI”

Oferim mobiliari de tots els estils, mobles clàssics, rústics, moderns i tots aquells que sorgeixen de les noves tendències i materials innovadors d’última generació.

“ASSESSORAMENT PERSONALITZAT”

El nostre lema és l’atenció personalitzada. Oferim pressupostos adequats i ajustats a cada client segons les seves necessitats i criteris.

“ELS MILLORS MOBLES AL MILLOR PREU”

Els nostres preus son els més competitius de la comarca, inclouen  impostos, transport i el muntatge amb els millors professionals del sector.

“PENSANT AMB ELS MÉS PETITS DE LA CASA”

Des de 2011, a la botiga situada a la Carretera Barcelona 135-137, s’introdueix el món de la PUERICULTURA, actualment amb una exposició de més 700m² oferim un servei integral relacionat amb el món del nadó, amb les millors marques del sector com BUGABOO, JANE, CIBEX, etc.

Amb personal molt especialitzat per orientar i assessorar amb tot el necessari per el seu nadó, oferim la possibilitat de fer llistes de naixement.

Les nostres llistes de naixement gaudeixen d’un avantatge excepcional, ja que apart de tenir preus molt competitius, pel sol fet de fer-les amb nosaltres, us podreu emportar diners amb efectiu.

Hipermoble · Política de cookies
Danzai Software